ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήρθατε στο

loukidelis catering

Τη θρυλική πλέον ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας στην οδό Γ. Παπανδρέου 81 την γνωρίζετε όλοι. Να θυμίσουμε στους μεγαλύτερους και να μάθουν οι νεότεροι μερικά πράγματα για την ιστορία της ταβέρνας μας.

Η ταβέρνα ΜΙΣΤΕΡ ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ είναι το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε στην Νέα Φιλαδέλφεια ως «ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟΝ» από τον Στυλιανό Λουκιδέλη το 1932, ο Βύρων Λουκιδέλης το 1954 ταβέρνα, τα 4 αδέλφια της οικογένειας Λουκιδέλη το εστιατόριο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως 11. Η ποιότητα των φαγητών καθώς και το άψογο οικογενειακό σέρβις από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Λουκιδέλης είναι φημισμένα σε όλη την Αθήνα.

Ο κ. Γιάννης Λουκιδέλης επεκτείνει τις υπηρεσίες της ταβέρνας μας εγκαινιάζοντας ένα Catering μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία, την γνώση και τις υπέροχες γεύσεις του ΜΙΣΤΕΡ ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ σε όλες σας τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις μας σε πανέμορφα κτήματα και σε πολυτελείς αίθουσες σε συνδυασμό με τα αγνά σπιτικά φαγητά μας 70 περίπου επιλογών θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Η πολυετή πείρα του Γιάννη Λουκιδέλη στο χώρο της εστίασης σε συνδυασμό με την παράδοση των χειροποίητων αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων, το άψογο σέρβις , το έμπειρο προσωπικό, ικανοποιεί κάθε κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση του πελάτη μας στον χώρο που ο ίδιος επιθυμεί.Στο καινούριο μας ανανεωμένο site υπάρχουν προτεινόμενα menu με ποικιλία εδεσμάτων , στις καλύτερες τιμές, ενώ πάντα είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τον πελάτη, να συνεργαστούμε μαζί του και να δημιουργήσουμε το δικό του ξεχωριστό menu για να καλύψουμε τις ανάγκες του.
Στόχος μας πάντα να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωριστούμε και να σας πραγματοποιήσουμε μια ονειρεμένη και ποιοτική εκδήλωση.